Blogger Templates

sing together

Friday, 1 March 2013

rindu dye


Assalamualaikum... well hello there(not in good mood)
nampak x gambar kat atas ni??? tu gmbar my belove bestie comel kan?? dye tu adew kacukan banjar tau tu sebab comel.. yg mahal tu lesung pipit dye la...

ermm ni nak citer.. Fierul baru jer sampai rumah tapi dengan hati yang sedih sangat.. tau x.. dari semalam Fierul da gaduh dgn awek cun kat atas ni.. biar Fierul bagi tahu.. Fierul syg dye ni sgt2 sebab dye ni kawan pertama Fierul kat kolej Fierul..

Fierul gaduh dgn dye sebab someone ni.. tp Fierul sedar yang Fierul ni x dew hak keatas apew pun yg awek cun kat atas ni buat.. sebab tu kebebasan dye.. cuma Fierul ni sebagai kawan just nak nasihat jer.. tp tau x dye mungkin rungsing dgn Fierul n lastly dye x perdulikan Fierul da..

ary ni la paling teruk dye langsung xnk tgk Fierul... bahkan untuk tgk muka Fierul pun dye xnk...apatah lagi bercakap.. sedih sungguh Fierul.. ermm bahkan kitaorang satu dorm, satu course tapi ermm xthu la nak ckp..tapi Fierul rindu sgt awek ni yang dulu..

sedih Fierul ni macam dah dibuang dari hidup dye.. ermm rndu sgt kat dye.. da la Fierul xdew mood la nak tulis banyak2 ni.. for u syg kalau terbaca entri ni ermm aq minx maaf k.. walau pun ko mungkin da anggap aq ni penyibuk dan apew2 sekalipun untuk pengetahuankau aq mmg syg kau mcm akk aq sendiri n untuk pengetahuan kau jgak walau pun lpas ni aq da x leyh nk rapat dgn kau aq akn perhatikan kau dari jauh.. cukup untuk aqtahu yang kau okey jer.. tahniah syg atas kebahagiaan kau.. ermm hope dye kekal  dgn kau.. 

kata akhir dari Fierul selamat malam n assalamualaikum...
"mistakes makes us perfect n learn"
byeyeom T.T